skórka mandarynki
Skórka mandarynki 100g
Producent : Rafex
Właściwości:
Skórka z mandarynki jest bogatym źródłem mikroelementów i witamin – C i A, o właściwościach przeciwutleniających. Witamina C to silny antyoksydant, wspierający układ odpornościowy – przeciwdziała różnego rodzaju infekcjom, m.in. przeziębieniom oraz bólom gardła.
Sposób przygotowania:
Skórkę z mandarynek można jeść i przetwarzać ją na wiele różnych sposobów – przyda się do aromatyzowania grzanego wina, kompotów, marynaty do mięs, sosów, ciast i deserów w postaci kandyzowanej. Syrop na kaszel to właściwie starta na tarce skórka z mandarynki zasypana cukrem i odstawiona na kilka dni.
Komentarze
Komentarze nie muszą być potwierdzane zakupem.
Ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy.
Ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy.