Nalewka wspierająca funkcjonowanie serca
Nalewka wspierająca prawidłową pracę serca od
Ojca Klimuszko
SUPLEMENT DIETY
Składniki : woda, fruktoza - substancja słodząca , fosforan di skrobiowy - substancja zagęszczająca, ekstrakty wodne z: hibiskusa, aronii, soki zagęszczone z owoców : aronii, jabłka, ekstrakty wodne z głogu, ekstrakt róży , kwas cytrynowy - substancja stabilizująca, ekstrakty wodne z: melisy, pokrzywy, sorbinian potasu - substancja konserwująca.
-
Woda - Podstawowy składnik napoju, stanowi jego główną część.
-
Fruktoza (substancja słodząca) - Naturalny cukier obecny w owocach. Jest używana jako substancja słodząca, która ma niższy indeks glikemiczny niż glukoza.
-
Fosforan di skrobiowy (substancja zagęszczająca) - Modyfikowana skrobia, która pełni funkcję zagęszczacza, poprawiając konsystencję napoju.
-
Ekstrakty wodne z hibiskusa, aronii - Hibiskus i aronia są bogate w antyoksydanty. Ich wodne ekstrakty dodają napojowi smaku oraz wartości odżywczych.
-
Soki zagęszczone z owoców: aronii, jabłka - Skoncentrowane soki, które dostarczają naturalnego smaku owocowego oraz słodyczy.
-
Ekstrakty wodne z głogu, róży, melisy, pokrzywy - Te ziołowe ekstrakty są dodawane ze względu na ich właściwości zdrowotne. Głóg i róża są znane ze swojego działania wzmacniającego układ krążenia, melisa ma właściwości uspokajające, a pokrzywa dostarcza cennych minerałów.
-
Kwas cytrynowy (substancja stabilizująca) - Naturalny kwas obecny w owocach cytrusowych. Jest używany jako regulator kwasowości, stabilizując pH napoju.
-
Sorbinian potasu (substancja konserwująca) - Konserwant zapobiegający rozwojowi pleśni, drożdży i bakterii w napoju, przedłużający jego trwałość.
Sposób użycia:
5 ml nalewki (łyżeczka od herbaty) spożyć rano i wieczorem. Nie przekraczać 10 ml nalewki w ciągu dnia.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu butelki zaleca się przechowywać w lodówce. Chronić od światła w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Komentarze
Ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy.